Scotland Games

Centipede Events verwelkomt u in de Highlandswaar de Scotland Games plaatsvinden. De Scotland Games zijn gebaseerd op snelheid, teamwork en behendigheid. U staat versteld van uw collega’s en u zelf!

U start met een (lach)spierverwarmende “warming-up” om vervolgens met de verschillende onderdelen van de competitie te beginnen.

Deze Scotland Games bestaat uit de volgende activiteiten. 

Whiskyrace
Tijdens de hilarische Whiskyrace vloeit het vocht rijkelijk door kelen, aderen en over de vloer. Welke clan haalt de meeste whisky binnen?

Boomstamwerpen
Bij het boomstamwerpen gaat het nu eens niet om brute kracht, maar is de precisie van het werpen het belangrijkst.

Boogschieten
Om de vijand op afstand te houden brengen wij u de fijne kneepjes van het boogschieten bij. Dit verdedigingswapen stelt u in staat om uw vijand uit te schakelen voordat deze de verdedigingsmuren bereikt. 

Monster van Loch Ness
Als echte Schot moet u natuurlijk het monster van Loch Ness een keer gezien hebben, maar die laat zich niet zomaar zien….

Schotse Ruit
Verzamel eerst de puzzelstukken gevolgd door het ingewikkelde vraagstuk om deze als een schotse ruit in elkaar te leggen!

Pictenmuur
Er wordt een pictenmuur gebouwd: een muur waarmee de Schotten zich beschermden tegen de Picten uit het Noorden. Voordat de muur gebouwd kan worden, moeten de bouwstenen echter eerst over ruig terrein worden vervoerd.

Tug-O-War
Deze traditionele touwtrek-wedstrijd stelt de clans in de gelegenheid tot een onvervalste krachtmeting en biedt ook mogelijkheden tot individuele confrontaties.

Duur & Kostenindicatie

Locatie
De Scotland Games is in overleg op iedere gewenste locatie in Nederland uit te voeren.

Duur
Circa 3 uur

Prijs
De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte en locatie.