Bel ons

024 360 95 78

Openingstijden

9:00 tot 18:00

Offerte Aanvragen

Kleine Activiteiten

Beachvolleybal

Met het zand tussen de tenen en de wind door de haren scoor je met je team punt na punt!

Blaaspijpschieten

Met een professionele blaaspijp en metalen pijltjes testen wij uw trefzekerheid en wie de langste adem heeft.

Brandweerrace

Elk team krijgt een ladder en een springzeil waarmee een aantal samenwerkingsopdrachten moeten worden uitgevoerd. Laat je hoofd niet hangen, want op je brandweerhelm draag je jouw bluswater.

Buksschieten

Uw jagersinstinct en behendigheid worden getest bij het schieten op wilde zwijnen of hazen. De dieren verdwijnen even snel als ze komen, dus een vaste hand en een scherp oog komen zeker van pas.

Touwtrekken

In geen enkele sport is de gezamenlijke teamprestatie, technisch, tactisch en qua kracht, zo doorslaggevend als bij touwtrekken.

Vliegend tapijt met funslang

Als alle voeten van de grond zijn, kan het tapijt pas gaan vliegen. Op de terugweg wordt het lachen geblazen in de funslang. Door de band boven je hoofd door te geven en een gelijkmatige pas te lopen met je teamleden, komt de slang in beweging.

Trio zaklopen

Kruip met 2 anderen in de grote zak en begeef je zo snel mogelijk naar de overkant. Doe je dit sneller dan het andere team dan win je de wedstrijd.

Kop en Kontspel

De deelnemers buigen zich naar voren en plaatsen de handen aan de buitenkant van de plankjes en de voeten in de riempjes. Hierdoor zijn er 6 deelnemers aan elkaar gekoppeld. Door de handen en de voeten naar voren te plaatsen kan je een afstand overbruggen. Een goede samenwerking is dus heel belangrijk.

Cryptokrat

Op deskundige wijze wordt u ingelicht over de professionele kruisbogen, de houding, het richten en het schieten.

Kogelstoten

Het is de bedoeling om de kogel zo ver mogelijk te stoten vanuit de ring.

Kruiptunnel

Met het hele team zo snel mogelijk door een tunnel heen kruipen.

Lakeienrace

Leg samen met de hikkende lakei het parcours af en probeer zo veel mogelijk wijn, via het glas op zijn dienblad, naar de overkant te vervoeren.

Reuzensteprace

Steppen is niemand verleerd, maar nu met z’n drieën op een wel héle grote step en dan moet je nog diverse slaloms maken. Laat jouw team de pionnen staan?

Reuzentangram

Ruimtelijk inzicht en creatieve behendigheid zijn voor het oplossen van deze uitdagende puzzelopdracht vereist, leg in zo snel mogelijke tijd enkele van de voorbeeldfiguren na met de hoekige puzzelstukken. Ziet u het, of ziet u het niet?

Shoot-out

Dit opblaasbare doelschietspel kan zowel binnen als buiten worden opgesteld. Iedereen wordt uitgedaagd om op het doel te schieten. De snelheid van de bal wordt weergegeven op een digitaal scorebord.

Skilattenrace

Heeft u ooit geprobeerd met meer dan één persoon op ski’s te staan? Dat is nog niet eenvoudig! De lachsalvo’s volgen elkaar snel op terwijl vier personen tegelijk slalommend de piste onveilig maken.

Limbolala

Wie is er het lenigst en weet zich het langst onder een steeds lager wordende balk door te dansen zonder dat de balk naar beneden valt of geraakt wordt?

Lopende A

Breng de letter A aan het lopen: trek aan de touwen op het juiste moment, in de juiste richting en zorg dat je teamgenoot op de horizontale balk van de A blijft staan.

Ministeprace

Op een ministep wordt alles in de strijd gegooid om het parcours af te leggen en als eerste over de finish te komen!

Reuzenmikado

De twee meter lange gekleurde Mikado-stokken vallen uiteen op de grond. Probeer nu zoveel mogelijk punten te scoren door de stokken op te pakken, zonder dat de andere stokken bewegen.

Skippyslang

Met z’n zessen achter elkaar op deze grote opblaasbare slangen, hetzelfde ritme, de juiste timing. Welk team zet de beste tijd neer?

Speerwerpen

Het doel van speerwerpen is om de speer over een zo groot mogelijke afstand te werpen, waarbij de werp-techniek erg belangrijk is.

Spijkerslaan

Het spel dat bekend werd door kopspijkers is ook bij ons heel populair! Probeer de spijker zo ver mogelijk in het hout te slaan, maar let op, iedereen heeft maar één beurt!

Sponspoepen

Met een speciale overall aan en met op elke bil een grote spons, laat de deelnemer deze volzuigen met water. Het is de bedoeling zoveel mogelijk water uit de sponsen naar de overkant te brengen.