Bel ons

024 360 95 78

Openingstijden

9:00 tot 18:00

Offerte Aanvragen

Grote Activiteiten

Bungeerunbaan

De deelnemers krijgen een heupgordel om, waaraan een bungee elastiek wordt bevestigd. Wie komt het verst, alvorens onverbiddelijk teruggetrokken te worden?

Gladiatorengevecht

Staande op een pilaar en bewapend met halter en een gladiatorenhelm, probeer je de tegenstander van de andere pilaar af te meppen.

Handboogschieten

Op deskundige wijze wordt u ingelicht over de professionele handbogen, de houding, het richten en het schieten.

Hindernisbaan

Welk team is op deze opblaasbare hindernisbaan het snelst door de kruiptunnels, onder de netten door en over de muur?

Kruisboogschieten

Op deskundige wijze wordt u ingelicht over de professionele kruisbogen, de houding, het richten en het schieten.

Laserschieten

Met professionele lasergeweren wordt er in teamverband geschoten op diverse doelen en kan de score precies worden afgelezen. Snelheid en precisie zijn zeker gewenst bij deze activiteit.

Levend tafelvoetbalspel

Twaalf deelnemers strijden in twee teams op dit enorme opblaasbare tafelvoetbalspel.

Riddergevecht

Een gevecht van ridder tot ridder waarbij de deelnemers gekleed gaan in speciale ridderkostuums. Wie slaagt erin om met de grote knotsen het hoofd, dat met klittenband vast zit, van de tegenstander van zijn lichaam af te slaan?

Simulator

(stier / surfplank / bierfles / snowboard) De menigte juicht je bemoedigend toe zodra je plaatsneemt op deze simulator. Hoe lang gaat het duren voordat de wilde, schokkende bewegingen de overhand krijgen en je van de simulator wordt geworpen?

Sumoworstelen

Een Japanse vechtsport die vele lachsalvo’s teweegbrengt. In opgeblazen pakken probeer je elkaar uit evenwicht te brengen.

Wereldbalspel

Terwijl een persoon boven op de bal kruipt, brengen de teamleden gezamenlijk de bal (met een doorsnede van twee meter!) aan het rollen en leggen een parcours met hindernissen af.

Stropdasschieten

Deze leeuw is maar liefst 4 meter hoog! Dit maakt het stropdas schieten voor iedereen een grote uitdaging. Het blijk nog niet zo makkelijk te zijn om door het gat met de stropdas te schieten.

Whip him Off

Wie blijft er het langst op zijn/haar voetstuk staan? Met de Whip Him Off (slingerbal) kun je met 4 of 6 spelers tegelijk strijden om deze eer. Iedere speler heeft zijn of haar eigen voetstuk. Je moet proberen de grote bal zo hard en onverwacht mogelijk tegen je tegenstanders aan te slingeren, met als doel alle tegenstanders uit te schakelen. Wie als laatste op zijn/haar voetstuk staat wint!