Challenge Day

Opzoek naar een actief (bedrijfs)uitje? De Challenge Day van Centipede Events zorgt voor de juiste balans tussen sportiviteit en gezelligheid. Je bent verzekerd van samenwerking en veel plezier met je collega’s en/of vrienden! Succes is gegarandeerd!

Je wordt welkom geheten door onze professionele instructeur welke een warming-up verzorgt die erg op de lachspieren werkt. Vervolgens schieten fel gekleurde shirts voorbij op de hindernisbaan, knieën worden op de proef gesteld tijdens het beachvolleybal, verborgen fanatisme borrelt op tijdens het levend tafelvoetbalspel en zowel spierballen als gewicht worden in de strijd gegooid bij het touwtrekken.

Tussen de spelen door vindt een pauze plaats waarna met herwonnen energie het tweede deel van de Challenge Day begint. Zijn er mensen in het gezelschap die niet aan de activiteiten kunnen deelnemen, dan worden zij benoemd tot teamcaptain of leveren zij een bijdrage aan de jurering.

Challenge Day Grote & Kleine activiteiten

De grote zeskamp bestaat uit drie grote activiteiten en drie kleine activiteiten naar keuze.

Grote activiteiten

Kleine activiteiten

Duur & Kostenindicatie

Programma
De Challenge Day duurt circa 3 uur en bestaat uit drie grote en drie kleine activiteiten, welke naar eigen wens zijn samen te stellen.

Zo is er keuze uit de volgende grote activiteiten. En de volgende kleine activiteiten.

Tarieven & Locatie
De prijs van dit uitje is afhankelijk van het aantal deelnemers en de locatie.

De Challege Day is in overleg op iedere gewenste locatie in Nederland uit te voeren.

Tip
Het programma is uit te breiden met een lunch en/of diner en kan indien gewenst ook op uw eigen locatie worden uitgevoerd.