Bel ons

024 360 95 78

Openingstijden

9:00 tot 18:00

Offerte Aanvragen

Piratenavontuur

Baldadige piraten zijn met hun schip gestrand in het winkelcentrum. Het winkelcentrum is door de piraten omgetoverd in een piratenfestijn vol verrassingen. Verschillende activiteiten om een echte piraat te worden en avontuurlijke belevenissen vullen het winkelcentrum!

In het piratenschip kunnen de kids spelen en springen naar hartenlust. De stoere piraatjes kunnen hun richtingsgevoel testen met het kanonlichtspel piratenkoppen rolden over de grond van het winkelcentrum bij het onderdeel koppen gooien. Om de kinderen echt iets te leren staan door het hele winkelcentrum echte piraten die de kids helpen en trucjes leren.

Piratenactiviteiten

Een figuurballonen zwaard is op te halen in de knutselhoek. Hier kan ieder kind tot een echte piraat worden omgetoverd. Veel kinderen kiezen voor een stoppelbaardje en een stoer litteken. Om het plaatje compleet te maken knutselen de kinderen een piratenhoed, wanneer zij met deze hoed op bij de ijssalon komen, krijgen zij een lekker ijsje.

Berend Brokkenpap komt op bezoek! Deze kok trotseert de woeste zee samen met kapitein Piet Piraat uit de gelijknamige tv-serie. Vol trots poseren de kinderen samen met Berend voor een foto met natuurlijk een handtekening van hun televisieheld.

Het kind dat deze dag de beste mini-piraat was, maakte kans op de kaartjes voor Plopsaland.

Een spannende en geslaagde middag vol piratenavonturen en piratenstreken.