Bel ons

024 360 95 78

Openingstijden

9:00 tot 18:00

Offerte Aanvragen

Kerstactiviteiten

Bij binnenkomst in het winkelcentrum proeven de bezoekers direct een warme sfeer. Het charmante kerstvrouwtje schenkt het winkelende publiek een stralende lach en zorgt voor heerlijke warme chocolademelk.

Live kerstmuziek galmt door de passage, gekleed in gezellige kerstmannenpakken zorgt dit kwartet van kerstmannen voor traditionele kerstjingles die iedereen kent. Bij de prachtig versierde stands staan velen even gezellig te kletsen en te genieten van de mooie kerstliedjes met een lekker kopje warme chocolademelk.

De reuze kerstman van maar liefst 2,5 meter hoog heeft aan elke hand een kerstvrouwtje. In de mandjes van de kerstvrouwtjes liggen kerstballen met kerstwensen erop. Dit speciale kerstcadeau wordt aangeboden aan de bezoekers van het winkelcentrum.

Het rendier van de kerstman is ook even komen snuffelen in het winkelcentrum. Ooit wel eens een echt rendier gezien? Vele kinderen hebben voorzichtig zijn neus geaaid!

Kerstbomen en Kerstliedjes

Op verschillende plaatsen in het winkelcentrum staan versierde kerstbomen. Voorbijgangers bewonderen de versiering en lopen nietsvermoedend langs….. Plotseling springt de kerstboom op en brengt de voorbijgangers een vrolijke kerstgroet, deze levende kerstboom weet de bezoekers keer op keer te verrassen. De kids mogen een kerstkransje uit de boom pakken om lekker op te snoepen.

Om echt in de stemming te komen worden de vrolijkste liedjes gezongen en gespeeld door de kerstman en zijn vrouw met hun mobiele kerstboom!