Sinterklaas

Hieronder vindt u een greep uit onze sinterklaas arrangementen. Wij bieden diverse arrangementen welke gevuld zijn met voldoende pieten. Natuurlijk behoort een combinatieprogramma of een losse piet ook tot de mogelijkheden!

Zwarte pieten school
De kinderen leren de fijne kneepjes van het vak om een goede hulppiet te kunnen zijn. Ze leren op daken te balanceren en pakjes in de schoorsteen te gooien. Als ze geslaagd zijn, worden ze benoemd tot hulppiet met een officieel hulppieten diploma!

Zwarte pieten circus
Onder begeleiding van twee zwarte pieten worden de kinderen spelenderwijs opgeleid tot een echt circusartiestje. Ze maken onder andere kennis met de kunst van het jongleren en balanceren. Dan is het grote moment aangebroken….alle circusartiestjes passeren de revue in hun eigen spetterende show! Sinterklaas en de familie kijken natuurlijk vol trots toe.

Zee pieten avontuur
De kinderen kruipen vandaag in de huid van deze zee pieten en krijgen allerlei taken en opdrachten te vervullen. Want een zee piet word je niet zomaar. Ze worden geschminkt en het feest wordt helemaal compleet met een piratenhoed en een ballonnenzwaard! Daarnaast leren ze visjes vangen en trossen te gooien om de aanmeerpalen. Kortom een spannend avontuur die een onvergetelijke indruk achterlaat!

Pieten spektakel team
Drie zwarte pieten vertonen verschillende activiteiten en kunsten. Zo kunt u denken aan pieten die kunnen jongleren en pieten die de kinderen verrassen met hun figuurballonnen of schminkkunsten.

Sinterklaasbezoek met twee pieten
Een bezoek van Sinterklaas met zijn twee hulppieten mag natuurlijk niet ontbreken.

Hulp- of strooipieten
Geen sinterklaasfeest is compleet zonder een hulp- en een strooipiet!

Wat denkt u verder van onze abseilpiet, figuurballonnenpiet, schminkpiet of knutselpiet?