Reacties klanten

Recensies klanten


Wij hebben zaterdag een fijne namiddag beleefd met jullie activiteit.
Jullie instructeur heeft dat heel goed gedaan.
Bedankt hiervoor


Trilec NVHet evenement is zeer goed bevallen. Wij waren dan ook erg tevreden over de dag.


Familie BartelsWie is de Mol programma:

"Ik vond het een erg geslaagde activiteit!
Erg leuk om te doen en ook super dat jullie op locatie komen.
Echt Top!!".


MenzisChallenge Day: Het was een ontzettend geslaagde dag. Het weer was heerlijk en de spellen vielen ook erg in de smaak.
Ik heb er nog vele positieve reacties op mogen ontvangen. Ook jullie collega’s hebben gezorgd voor een onbezorgde en goed georganiseerde middag. Dank daarvoor.


Mudde Bouw"We vonden de kennismaking met Tai Chi erg geslaagd".


SNS BankWie is de Mol? op 25-09-2015: "Goede, duidelijke instructie, TOP. We hebben een hele gezellige middag gehad. Dank je wel!".


Taylor MatesWij willen jullie en de begeleidster nogmaals bedanken. De jongeren hebben erg genoten van de workshop schermen.


Hart en VaatgroepWij stellen bij een evaluatie altijd de vraag: "Bent u van plan bij een volgend evenement weer zaken te doen met Centipede?".

Daar hebben we van een klant die vorige week een Riddertoernooi heeft gedaan de volgende reactie op ontvangen:
"JA, dat is zeer aannemelijk. De contacten zijn (wederom) prettig verlopen. Ook heeft Centipede een breed aanbod aan activiteiten".


Centre for Concepts in MechatronicsBedankt voor het bezorgen van de attracties en goede dienstverlening van jullie medewerker (chauffeur) Tot de volgende keer.


Oranjecomite ArkelHet was een supermooie dag en we hebben genoten.........aan het weer lag het niet en zeker niet aan het spel en de spelleiding. Aanbevelingswaardig!


Dela, Jongens tegen de MeisjesZaterdag was super geregeld, iedereen heeft het erg naar zijn of haar zin gehad. Een volgende keer zal ik jullie weer bellen!


Hytorc, iPad ChallengeSuper klantvriendelijk, voelde direct dat het met het evenement goed zou komen.

Het waren top activiteiten, iedereen heeft zich enorm vermaakt en het team was ook bijzonder leuk. Complimenten daarvoor.

Ik ben helemaal tevreden, hoorde ook alleen maar positieve verhalen uit het bedrijf en tijdens de activiteiten werd er veel gelachen dus dat is helemaal goed natuurlijk!
Bedankt!


Mecal, SamenwerkingszeskampHet was geweldig georganiseerd en hebben allen volop genoten. Een mooie herinnering!! Dank hiervoor.

 


Argentum, Teambuilding 13-09-2014Het is allemaal weer prima verlopen! Het bevalt altijd zeer goed en de medewerkers zijn enthousiast.


Mudde Bouw WesternPersoneel Centipede: zeer correct, hulpvaardig en vriendelijk in communicatie en begeleider van de evenementen heel vriendelijk, flexibel en professioneel.


RadbouduniversiteitZeer goede begeleiding en een leuk programma. ook de flexibiliteit qua lokatie was erg goed.


Dieke Zondervan"Het is allemaal prima verlopen, de rit met de TukTuk’s / Volkswagens was een succes en
het weer werkte ook heel erg mee. Ook het eten was goed".


AndritzWe hebben een super dag gehad. Nogmaals dank voor de organisatie hiervan.


Familie Heezen"Heel erg bedankt voor de leuke activiteit en de goede zorgen. Ook dit jaar was het weer
geslaagd! Op naar volgend jaar!"


Blixem InternetAlles was zeer goed geregeld. Echt de complimenten van alle deelnemers


Brandweer VenloHet uiteindelijke resultaat van het “uitje” was zeer geslaagd. We zullen jullie zeker benaderen als we weer een activiteit willen organiseren.


GDF SuezWesternprogramma: "Bedankt voor geweldige dag! Alles was tot in detail geregeld. We hebben het goed naar onze zin gehad".


Expert Deurne"Net de contactpersoon gesproken van het Wie is de Mol Programma van maandag 17 maart jl., ze waren super tevreden over de activiteit. Deze gaf aan dat ze de groep lang niet zo fanatiek bezig hebben gezien!"


Jachtslot de MookerheideHierbij wil ik jullie bedanken voor de geslaagde ochtend op Landgoed Tongelaar in Mill.
Het Wie is de Mol programma sloeg goed aan en we hebben ons erg vermaakt. Dank daarvoor!


Keizer CulinairHet was gisteren een geslaagde middag en avond. Nog redelijk wat schiettalenten in ons team.

Hartelijk bedankt voor een leuke middag en strakke organisatie.


AgrifirmHierbij wil ik je laten weten dat de Quiz erg goed en leuk bevallen is.
We vonden zelfs dat het nog wel een half uurtje langer had mogen duren.
Geweldige opbouw van het spel, mooie stand en spullen en alles was goed geregeld. Het geluid en de muziekjes voor de jongens en de meisjes zorgde er voor dat de sfeer er vanaf het begin goed in zat.
Leuk ook dat de quizmaster de liedjes goed mee zong en daarna ook voor zong.
 
Bedankt voor de organisatie.


Kadaster, Jongens tegen de MeisjesWe hebben genoten van onze familiedag mede dankzij jullie organisatie!

Het was een topdag, mooi weer, veel gelachen en lekker gegeten.


Familie Van Dam"We hebben echt een topdag gehad afgelopen vrijdag, niet alleen omdat het weer meewerkte, maar zeker ook door het leuke programma".


Loyens & LoeffMyself and also on behalf of my organizing team I would like to thank you for wonderful Thursday. Everything went well and everybody had lots of fun. Please pass along my compliments to your employees  their professionalism and diligent work was truly outstanding!


EAGEDe afstemming, samenwerking, uitvoering is prima verlopen. De workshop glasgraveren is zeer goed aangeslagen".


Stichting Activite"Ik heb alleen maar positieve verhalen gekregen na afloop, dus het was een zeer geslaagd evenement".


Blixem"Bedankt voor het meedenken en het aanpassen van het programma ivm de regen!! Het was een geslaagde dag!"


Fontys FydesWe hebben echt een super geslaagd uitje gehad. Nogmaals bedankt voor je hulp en meedenken!


Kinderdagverblijf UkkieDe algemene indruk van uw bedrijf en de uitvoering van het gevraagde was gewoon goed.


Provincie DrentheHet verliep gewoon allemaal erg prettig, zowel het mail- en telefonisch contact als het contact op de dag zelf. Erg prettig dat Centipede Events zo meedacht over het beperkte weiland waarop de zeskamp moest plaats vinden. 


Vriendengroep Selten"De deelnemers aan de workshop waren wederom erg enthousiast. Het contact met Centipede verloopt erg prettig en alles wordt perfect geregeld."

 


Access Business Group Int. BV"Wij zijn super tevreden over jullie! Was een super leuke dag en van jullie kant was alles perfect in orde. De volgende keer bellen we zeker weer!"


Vrijgezellengroep"Ik merkte al vanaf het begin dat ik op jullie kon bouwen en vertrouwen. Bij veel organisaties moet je weken op een offerte wachten en dan is het meestal ook nog niet zoals ze beloofd hadden. Jullie bewijzen dat het ook anders kan. Chapeau!"


Sint-Laurensscholen BelgiëNogmaals bedankt voor de goede organisatie. Iedereen heeft een superdag gehad!! Fijn!!


Bouwbedrijf ZuidoostbrabantAllereerst nogmaals hartelijk dank voor het zeer geslaagd verlopen dagje uit afgelopen vrijdag!


Radboud ZiekenhuisNogmaals bedankt voor de goede workshop afgelopen maandag. Ondanks het weer hoor ik mensen er positief over praten. We gaan je organisatie onthouden  voor volgende bijeenkomsten.


OceIk wil jullie bedanken voor de geslaagde middag van gisteren.  
Ik heb  alleen maar positieve reacties gehad.    
Iedereen had het enorm naar de zin en vond het goed georganiseerd.


WillibrordhaegheNogmaals dank voor de leuke en enthousiaste wijze waarop jullie gisteren het bamboe bouwen hebben gebracht. We hebben er allen veel plezier aan beleefd.

CCMHet was een super vrijdag. Ik wil dan ook namens de personeelsvereniging van het UWV mijn dank uitspreken richting jullie en jullie organisatie.


UWVWij hebben een super weekend gehad in de Ardennen! Iedereen was erg enthousiast en het was geweldig geregeld. De begeleiding was professioneel en heeft veel zaken helder gekregen. Namens het team: "erg bedankt"!


Dames 1 Hockeyclub EindhovenHet evenement was in totaal goed verzorgd en heeft een positieve bijdrage gehad voor de teambuilding. Complimenten! 


PlanonWij hebben alleen maar postieve reacties over de begeleiding. Fijn dat jullie nog meedachten inzake het slechte weer (regen!), gelukkig was het tijdens het event droog. Tot de volgende keer.


AllianderWij hebben een vergaderarrangement met Western Spelen bij Centipede Events geboekt. We zijn erg tevreden over het contact met hen, alles wordt snel opgepakt. Ik zou hen zeker aanbevelen. De reacties van de deelnemers waren zeer goed.


StruktonHet evenement was erg goed georganiseerd. Centipede Events is flexibel en denkt goed mee. De dag is perfect verlopen!


AllianderHet evenement wat wij gehad hebben is zo goed bevallen dat wij in de toekomst zeker weer zaken met Centipede zouden doen. Er werd goed meegedacht met het verzinnen van de juiste invulling voor het bedrijfsuitje en de locatie. Ook de contacten waren goed. Ik heb alleen maar positieve reacties gehad van collega's. Complimenten! Ook voor degene die de workshops hebben gegeven en wie weet tot volgend jaar.


Rabobank GorinchemDe workshop Bamboe was goed geregeld en afgestemd. Het is prima verlopen. Wij hebben jullie reeds aanbevolen bij andere afdelingen.


Gemeente NijmegenWij kijken terug op een geweldige relatiedag. Het is elke keer weer een uitdaging iets nieuws te verzinnen. Met jullie is dat weer uitstekend gelukt!


ACO BVWij zoeken Centipede zeker weer op bij een volgend evenement. Ze hebben een groot aanbod en mogelijkheden. Het is een goede organisatie!


Radboud ZiekenhuisWij zouden bij een volgend evenement zeker weer zaken doen met Centipede: de samenwerking verliep goed, de communicatie was goed en G+J Uitgevers heeft een fantastische dag gehad. Bamboe bouwen hadden we, op aanraden van jullie, zeker niet willen missen!


G&J UitgeversWij zijn helemaal tevreden! Top hoe alles geregeld was! Ze hebben goed meegedacht en suggesties aangedragen. Zodra er een wijziging vanuit onze kant kwam speelde ze daar meteen op in. TOP!


HagemansOnze “baas” vond het het meest geslaagde Hekkelman Kantoorfeest sinds jaren.

 

Bedankt en als ik nog eens in de commissie zit, of om “advies” wordt gevraagd, zal ik jullie zeker aanbevelen.


Hekkelman AdvocatenDe meeste activiteiten worden interessant bij grote groepen (va 50 personen). Bij wat kleinere teams (10 – 20 personen) vallen de kosten hoger uit. Gelukkig zijn jullie wel flexibel genoeg om de activeiten zodanig aan te passen dat het ook voor kleine teams interessant
is.


HeinzHet schermen was echt geweldig en beide heren deden het heel goed. Uitleg, presentatie en materiaal waren allemaal prima in orde. Kort gezegd, ik was dik tevreden.


ACSICentipede kwam met goede oplossingen toen bleek dat de buitenactiviteiten naar binnen moesten worden gebracht ivm het weer. Bedankt!


EnexisDe begeleider is zeer professioneel en sympathiek. Ik zou bij een volgend evenement zeker weer zaken doen met Centipede. Heb nu 3 keer met Centipede samengewerkt en altijd tot volle tevredenheid.


Radboud into LanguagesWe zijn zeer te spreken over de samenwerking. Gezien de doelgroep was dit een fantastische activiteit. Volgend jaar gaan we nogmaals bekijken wat Centipede te bieden heeft op workshop gebied voor deze doelgroep.

 


Hart en Vaatgroep, Jongerenweek 2010Het was een bijzonder leuke dag en goed voor het groepsproces! Bedankt.


Entréa: jeugdzorg - onderwijs - onderzoekHeel erg bedankt voor de prettige samenwerking en we zullen jullie bedrijf onthouden.


Boerderij de HuydecoperOnze klant vond alles geweldig!! Pak van mijn hart.... In totaliteit een geslaagde dag, mede door Centipede, zeker voor herhaling vatbaar!


Villa RuimzichtDe kwaliteit van de schoolsportdag was prima en het was zeer plezierig samenwerken met Centipede!


Maaswaal College WijchenZowel ikzelf als al mijn collega’s hebben zeer genoten en hebben het enorm naar hun zin gehad. Helemaal top!


Olround Bowling CentrumDe GPS ontdekkingstocht Nijmegen was een groot succes! De locatie en de activiteiten waren geweldig. Onze dank hiervoor.


CMS Asset ManagementSuper lekker dat je als commissie de leiding (heel goed!) over kunt geven aan Centipede! Dat zorgde ervoor dat iedereen een hele leuke, gezellige, ingespannen ontspannen middag had!


Eben- HaezerschoolHet Centipede gebeuren was fantastisch! De begeleiding heeft een 10! Super relaxed, helemaal gaaf.


Vrijgezellenuitje Maurice RebelHet was een middag boven verwachting, waarvan we allemaal erg hebben genoten, vooral het rijden in de buggy’s. Ook de lunch was heerlijk. Een echte aanrader dus!


Van de Rakt TimmerwerkenIedereen vond de invulling van het programma erg gaaf en het belangrijkste was dat de vrijgezel ook erg genoten heeft. Jullie hadden het super geregeld.


Vrijgezellengroep Jerry HesselinkDe begeleiding van Centipede was enthousiast en professioneel. Veiligheid hoog in het vaandel maar wel op een leuke manier. Kortom, we hebben een prima dag gehad!


Edmond Research & Development B.V.Wij waren erg tevreden over jullie service en activiteiten.


Galderma NetherlandsHet was ontzettend leuk om van die gekke activiteiten in teamverband te doen met collega's. Iedereen was erg enthousiast en het is zeker voor herhaling vatbaar!


Stichting Pro Rege19-05-2017
MTB Lab Video Training

03-01-2017
Bent u er klaar voor in 2017?

Heel erg bedankt voor de prettige samenwerking en we zullen jullie bedrijf onthouden.

Boerderij de Huydecoper