organisatieburo

Organisatie


De roots van Centipede (duizendpoot) Events liggen in de Franse Ardennen. In 1991 is hier gestart met de organisatie van buitensportactiviteiten. Centipede Events is in 1994 officieel in Nederland opgericht. Tot op de dag van vandaag organiseren wij, in zowel binnen- en buitenland, unieke en onvergetelijke belevenissen.

 

Vanaf 2009 specialiseren wij ons op twee gebieden; Business Events & Outdoor Events. Centipede Business Events kenmerkt zich door maatwerk, vraaggericht organiseren en exclusiviteit. Centipede Outdoor Events biedt sportieve arrangementen voor het midden- en klein bedrijf en particulieren.

 

Doelstelling
Het creëren van onvergetelijke activiteitenprogramma’s waarbij plezier, teambuilding, natuur en avontuur centraal staan. Met een breed scala aan arrangementen en workshops zijn wij u graag van dienst op diverse terreinen in Nederland en België. Ook bieden wij de mogelijkheid om onze activiteiten op een door u geselecteerde locatie uit te voeren.

 

Werkwijze
Na contact via website, e-mail of telefoon, waarin wij uw wensen in kaart brengen, sturen wij u één of meerdere voorstellen voor de invulling van uw bedrijfsuitje, teambuilding, workshop, vrijgezellenuitje of familiedag. Wanneer duidelijk is waar uw voorkeur naar uitgaat doen wij u een gespecificeerd voorstel toekomen met een overzicht van het programma, de activiteiten en eventueel de horeca- en vervoersmogelijkheden. Wij nemen u de zorg en tijd uit handen en zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

 

Team
Binnen ons ambitieuze team heeft ieder zijn eigen kwaliteiten en vaardigheden. Door elkaar uit te dagen en te completeren creëren wij keer op keer activiteitenprogramma’s met oog voor detail.

19-05-2017
MTB Lab Video Training

03-01-2017
Bent u er klaar voor in 2017?

Het was een middag boven verwachting, waarvan we allemaal erg hebben genoten, vooral het rijden in de buggy’s. Ook de lunch was heerlijk. Een echte aanrader dus!

Van de Rakt Timmerwerken