luchtkussenverhuur

Attractieverhuur

Attracties op basis van afhalen. Prijzen voor bezorgen zijn op aanvraag.

Offerte aanvragen


Hindernisbaan
Welk team is op deze opblaasbare hindernisbaan het snelst door de kruiptunnels, onder de netten door en over de muur?

Prijs: € 205,00 inclusief btw
Afmetingen (L x B x H): 13m x 2,5m x 3,5m
Aantal stroomgroepen 220V: 1
Hulp: Ja
Gladiatorengevecht
Staande op een pilaar en bewapend met halter en een gladiatorenhelm, probeer je de tegenstander van de andere pilaar af te meppen.

Prijs: € 115,00 inclusief btw
Afmetingen (L x B x H): 6m x 4m x 2,5m
Aantal stroomgroepen 220V: 1
Hulp: Ja
Bungeerunbaan
De deelnemers krijgen een heupgordel om, waaraan een bungee elastiek wordt bevestigd. Wie komt het verst, alvorens onverbiddelijk teruggetrokken te worden?

Prijs: € 160,00 inclusief btw
Afmetingen (L x B x H): 10,5m x 4m x 2,5m
Aantal stroomgroepen 220V: 1
Hulp: Ja
Levend tafelvoetbalspel
Twaalf deelnemers strijden in twee teams op dit enorme opblaasbare tafelvoetbalspel.

Prijs: € 295,00 inclusief btw
Afmetingen (L x B x H): 12m x 6m x 5,5m
Aantal stroomgroepen 220V: 1
Hulp: Ja
Shoot-out
Dit opblaasbare doelschietspel kan zowel binnen als buiten worden opgesteld. Iedereen wordt uitgedaagd om op het doel te schieten.

Prijs: € 45,00 inclusief btw
Afmetingen (L x B x H): 3m x 3m x 2,5m
Aantal stroomgroepen 220V: 1
Hulp: Nee
Limbolala
Wie is er het lenigst en weet zich het langst onder een steeds lager wordende balk door te dansen zonder dat de balk naar beneden valt of geraakt wordt?

Prijs: € 30,00 inclusief btw
Afmetingen (L x B x H): 3,6m x 1,2m x 2,7m
Aantal stroomgroepen 220V: 1
Hulp: Nee
Riddergevecht
Een gevecht van ridder tot ridder waarbij de deelnemers gekleed gaan in speciale ridderkostuums. Wie slaagt erin om met de grote knotsen het hoofd, dat met klittenband vast zit, van de tegenstander van zijn lichaam af te slaan?

Prijs: € 75,00 inclusief btw
Afmetingen: Ø 5m
Aantal stroomgroepen 220V: 0
Hulp: Nee
Voetbal schietschijf
Deze voetbal schietschijf is maar liefst 4 meter hoog! Dit maakt het voor iedereen een grote uitdaging om door het gat met de 60 punten te schieten. De voetbal schietschijf is dus een echte uitdaging!

Prijs: € 80,00 inclusief btw
Afmetingen Schietschijf: L: 4,0 x B: 4,5 x H: 4,0 m
Aantal stroomgroepen 220V: 1
Hulp: Nee
Simulator
Mogelijk met stier, schaap, surfplank, bierfles, rouletteschijf of snowboard) De menigte juicht je bemoedigend toe zodra je plaatsneemt op deze simulator. Hoe lang gaat het duren voordat de wilde, schokkende bewegingen de overhand krijgen en je van de simulator wordt geworpen?

Prijs: € 295,00 inclusief btw
Afmetingen: Ø 5m
Aantal stroomgroepen 220V: 2
Hulp: Ja
Soccer boarding
Het is altijd leuk om even lekker te voetballen of handballen met deze soccer boarding, verras je tegenstanders om de bal subtiel via de soccer boarding te spelen. Het spel wordt meestal gespeeld met 3 tegen 3 of 4 tegen 4. Met meer personen kan natuurlijk ook.

Prijs: € 160,00 inclusief btw
Afmetingen (L x B x H): 14m x 8m x 1,2m
Aantal stroomgroepen 220V: 1
Mega-spellen-circuit
U heeft de keuze uit twee van de onderstaande activiteiten:

1.) Appeltje-in-de-boom: Probeer alle rode of gele appels sneller in de boom te gooien dan je tegenstander.

2.) Kangoeroe-basket: Probeer in een ‘één tegen één’-competitie zoveel mogelijk ballen in de buidel van de kangoeroe te werpen.

3.) Kinder-kruisboogschiet-kasteel: In dit kleurrijke Middeleeuwse opblaaskasteel kunnen kinderen ‘echte pijlen’ (met zuignap) schieten.

Prijs: € 150,00 inclusief btw
Afmetingen (L x B x H): 3m x 1,6m x 2,5m (2x)
Aantal stroomgroepen 220V: 1
Hulp: Nee
Bubble voetbal
Huur de 'Bumberz Bubble Voetbal' en je komt niet meer bij van het lachen! Stap in de grote bubble en verplaats je in de rol van echte voetbalheld. Speel dit spel tegen een collega, familielid of teamgenoot en wordt de 'Bubblevoetballer van het jaar'.

Prijs: € 250,00 inclusief btw
(U krijgt hier pompen bij om de ballen gereed te maken voor gebruik.)
Afmetingen Bubbel Voetbal: 4 tegen 4 (30 x 15 m)

Mocht u zelf geen goals ter beschikking hebben, dan kunnen wij dit aanbieden voor € 30,00 inclusief btw.
Springkussen Schip
Springkussens staan nog steeds garant voor veel plezier. Schoentjes uit en springen maar.

Prijs: € 90,00 inclusief btw
Afmetingen (L x B x H): 6m x 3,5m x 5m
Aantal stroomgroepen 220V: 1
Hulp: Ja
Sumoworstelen
Een Japanse vechtsport die vele lachsalvo’s teweegbrengt. In opgeblazen pakken probeer je elkaar uit evenwicht te brengen.

Prijs: € 105,00 inclusief btw
Afmetingen: Ø 5m
Aantal stroomgroepen 220V: 1
Hulp: Nee
RC Rally Cars
Op een spectaculair opblaasbaar circuit van circa 12 meter scheuren deze afstand bestuurbare rallyauto’s met grote snelheden langs. Onze eigen circuitmeester leidt de individuele races in goede banen.

Prijs: € 460,00
Afmetingen (L x B x H): 12m x 5m x 3m
Aantal stroomgroepen 220V: 1
Hulp: Nee
Stropdas schieten
Deze leeuw is maar liefst 4 meter hoog! Dit maakt het stropdas schieten voor iedereen een grote uitdaging. Het blijk nog niet zo makkelijk te zijn om door het gat met de stropdas te schieten.

Prijs: € 75,00 inclusief btw
Afmetingen (L x B x H): 2m x 2m x 4m
Aantal stroomgroepen 220V: 1
Whipp Him Off 4-persoons
Met de Whip Him Off kun je met 4 spelers tegelijk strijden. Iedere speler heeft zijn of haar eigen voetstuk. Je moet proberen de grote bal zo onverwacht mogelijk tegen je tegenstanders aan te slingeren, met als doel alle tegenstanders uit te schakelen en van hun voetstuk af te krijgen om als laatste over te blijven en te winnen.

Afmetingen Whip Him Off: Diameter: 8,0 m x H: 8 m

Prijs: € 140,00 inclusief btw
Aantal stroomgroepen 220V: 1
Whip Him Off 6-persoons
Met de Whip Him Off kun je met 6 spelers tegelijk strijden. Iedere speler heeft zijn of haar eigen voetstuk. Je moet proberen de grote bal zo onverwacht mogelijk tegen je tegenstanders aan te slingeren, met als doel alle tegenstanders uit te schakelen en van hun voetstuk af te krijgen om als laatste over te blijven en te winnen.

Afmetingen Whip Him Off: Diameter: 10,0 m x H: 6 m

Prijs: € 150,00 inclusief btw
Aantal stroomgroepen 220V: 1
Bounce Off
De Bounce Off is maar liefst 18 meter lang. Beleef de ultieme kick met deze Bounce Off. Klim omhoog en spring van de ene naar de andere bal zonder er af te vallen, maar probeer d.m.v de palmbomen het je tegenstander zo moeilijk mogelijk te maken. Haal jij de overkant als eerste op deze uitdagende stormbaan?

Afmetingen: L: 18,0 x B: 7,0 x H: 5,0 m

Prijs bedraagt € 280,00 inclusief btw.

Benodige stroomgroepen 220V: 1.

Hulp benodigd: ja.
Bouncers
Dit springkussen is erg populair. Het is ideaal voor een kinderfeest of familiedag! Het springkussen is voorzien van een dak.
Het kussen kan geleverd worden in twee verschillende maten:
- 3 x 4 meter
- 4 x 5 meter

Op de Framebouncer 3 x 4 m kunnen 5 tot 7 kinderen tegelijk springen en op de 4 x 5 m kunnen 6 tot 9 kinderen tegelijk springen.

Afmetingen Bouncers: L: 3 x B: 4 m en L: 4 x B: 5 m.
Prijs 3 x 4 m € 45,00 inclusief btw
Prijs 4 x 5 m € 75,00 inclusief btw

Aantal stroomgroepen 220V: 1
Spiderbase
Baan je een weg door de spinnenwebben om vervolgens een waanzinnige sprong in het diepe te wagen. De Spider-Base heeft een vrijeval van maarliefst 4 meter hoog. Door het unieke klimsysteem kunnen kinderen nooit verder terugvallen dan 80 cm. en zelfs dan landen ze op een heerlijk zacht bed van elastieken. De attractie heeft aan de achterkant twee
spidertowers (torens met diverse lagen elastiek waardoor de gebruiker omhoog moet klimmen) en aan de voorkant twee Basejump valkussens. Overwin je angst voor spinnen en huur deze gigantische attractie nu. Deze attractie is geschikt voor jong en oud.

Prijs: € 425,00 inclusief btw
Climbing Palms
Deze mobiele klimpalmboom biedt de mogelijkheid voor 3 personen om tegelijkertijd te klimmen, ieder klimt in zijn eigen palmboom. Het is een bijzondere ervaring om hangend aan een touw de 6,5 meter hoge palmboom te bedwingen. Iedereen die de top haalt en daar de knop in drukt, hoort een sirene als bevestiging.

Afmetingen: 13,0 m x 10,0 m x 6,5 m

Prijs: op aanvraag.
The Battle
Deze stormbaan 'The Battle' kan zowel als speelobject en als zeskamponderdeel worden gebruikt. Zowel de in-en de uitgang zitten aan de voorkant van de attractie. The Battle is voorzien van uitdagende obstakels en kan met veel spelonderdelen gecombineerd worden. Daag jij je tegenstander uit?

Prijs: € 280,00 inclusief btw
Afmetingen (L x B x H): 14m x 7m x 4m
Aantal stroomgroepen 220V: 1
Hulp: Ja
Climbing Rope
Wie is het snelst en mag zich koning Tarzan van de jungle noemen? Met deze attractie is het de boedoeling dat 2 tot 4 personen het tegen elkaar op nemen. Wie klimt er het snelst in de liaan naar boven en bemachtigd de meeste kokosnoten. Het is mogelijk om met 4 verschillende mensen tegelijk in de boom te klimmen. Door de opstaande rand is de attractie geschikt voor zowel jong als oud, verder zitten er knopen in de klimtouwen zodat het ook voor de kleinste een leuke uitdaging is.

Prijs: € 265,00 inclusief btw
Afmetingen (L x B x H): diameter 12m x H 9,0 m
Aantal stroomgroepen 220V: 1
Hulp: Ja
Monkey run
Bij Monkey-Run is het de bedoeling dat je van rekstok naar rekstok springt zonder dat je voeten op de grond komen, durf jij het aan? Doe een wedstrijd met je tegenstander, wie is het eerst aan de overkant en mag zich de snelste aap van de jungle noemen?

Prijs: € 295,00 inclusief btw
Afmetingen (L x B x H): 22m x 4m x 6m
Aantal stroomgroepen 220V: 1
Hulp: Ja
Climbing Banana
Klimmen en klauteren in deze levensgrote palmboom? Geen probleem! Klim tot 6,5 meter hoogte om de bananen in de boom te hangen en je vriendjes te verslaan. Het team dat als eerste al zijn bananen in de boom hangt heeft gewonnen. Het is mogelijk om met 4 verschillende mensen tegelijk in de boom te klimmen. Door de opstaande rand is de attractie geschikt voor zowel jong als oud.

Prijs € 175,00 inclusief btw
Afmetingen Climbing Banana: Diameter 6,5 m x H: 6,5 m
Hulp: Ja.
Aantal stroomgroepen 220V: 1
Jungle run
Deze Jungle Run is maar liefst 17 meter lang! Door alle obstakels is men bij de jungle run verzekerd van spannende taferelen als de deelnemers een poging doen om als eerste aan het eind van de jungle te komen. Deze gaat over heuvels, door kruiptunnels en dwars door opstakels heen. Wie weet zich als snelst door alle hindernissen heen te werken op weg naar de eindstreep?!

Afmetingen Jungle Run: L: 17,0 x B: 3,60 x H: 5,0 m

Prijs bedraagt € 275,00 inclusief btw.

Benodige stroomgroepen 220V: 1
Tobbedansen
De waterattractie zorgt voor het nodige vermaak en leedvermaak. Vind je het leuk om iemand een nat pak te zien halen? Dan is dit de attractie om te huren! Glij zo hard mogelijk met een band van de glijbaan en neem een duik!

Afmetingen Tobbedansbaan: L: 17,0 x B: 6,0 x H: 6,0 m

Prijs bedraagt: € 295,00 inclusief btw.

Benodigde stroomgroep 220V: 1.
Rumble Run
Deze uitdagende Rumble-Run is maar liefst 10 meter lang. Alleen de echte avonturiers begeven zich snel door deze attractie. Na het bedwingen van de heuvels, loopbruggen en een zigzag wordt duidelijk wie als eerste over de streep komt.

Prijs € 160,00 inclusief btw
Afmetingen Rumble Run: L 10,0 x B 4,0 x H 5,0 m
Aantal stroomgroepen 220V: 1
Hulp benodigd: Ja.
Pannakooi
Bij Panna voetbal staat het scoren van een doelpunt niet voorop, maar mooie acties, respect afdwingen en de tegenstander aftroeven. Panna is een voetbalvorm, ontstaan uit de Surinaamse voetbalcultuur. De letterlijke vertaling voor het woord is 'poortje', wat in het voetbal staat voor het door de benen spelen van de tegenstander. Wanneer je een panna scoort bij je tegenstander, betekent dit direct 'knock-out'.

Afmetingen Soccer Boarding: L: 7,0 x B: 9,0 x H: 2,5 m.

Huur € 95,00 inclusief btw

Hulp: ja
Rodeovoetbal
Welke waaghals blijft het langst zitten op de rodeo voetbal? Op deze platte voetbal is het een uitdaging om zo lang mogelijk te blijven zitten. Daag jij je vrienden/teamgenoten uit?

Prijs: € 295,00 inclusief btw
Afmetingen Diameter 5m.
Aantal stroomgroepen 220V: 1
Hulp: Ja
Estafettebaan
Wat is er nou spectaculairder dan een Estafettebaan van 100 meter of langer op uw evenement.
Door alle obstakels is men verzekerd van spannende taferelen als de deelnemers een poging doen om de beste tijd neer te zetten. Deze estafettebaan gaat over heuvels, door kruiptunnels en dwars door waterobstakels heen!

De Estafettebaan bestaat uit losse banen die eventueel aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Of u nu een baan van 25m. 50m. 100m. of misschien wel 150m. wilt, dat is voor ons geen probleem.

Prijs: op aanvraag
19-05-2017
MTB Lab Video Training

03-01-2017
Bent u er klaar voor in 2017?

Heel erg bedankt voor de prettige samenwerking en we zullen jullie bedrijf onthouden.

Boerderij de Huydecoper