Schoolsportdag

Ook uw eigen schoolsportdag samenstellen?

Wat vormt de ideale gelegenheid om elkaar op ontspannen wijze beter te leren kennen? Samen bewegen, samen strijden en samen bouwen! Vandaag leren de brugklassers van het Maaswaal College in Wijchen elkaar op verrassende wijze kennen. Een ludieke kennismaking met de school en met elkaar waarbij vooral fun voorop staat.

Een warming-up waarbij niet alleen bewegen maar vooral ook lachen centraal staat, vormt de aftrap van de dag. Per klas worden de leerlingen in drie teams verdeeld die de strijd tegen elkaar aangaan. Door het wedstrijdelement is de spanning te snijden en ontstaat er een nek aan nek race tussen de diverse teams.

Het samen bouwen krijgt vorm door het maken van een toren van bamboe, elkaar individueel uitdagen bij het gladiatorengevecht en de krachten bundelen bij het touwtrekken vormen de wedstrijdonderdelen. Een sportdag met veel afwisseling en plezier onder strenge doch rechtvaardige begeleiding!

Citaat contactpersoon: “Centipede heeft perfect meegedacht. De materialen en de spelen zagen er heel leuk uit en waren kwalitatief in perfecte staat. Het nauwe contact voorafgaande aan het evenement heeft geresulteerd in een succesvolle kennismaking voor de nieuwe leerlingen van het Maaswaal College”.

Offerte aanvragen

19-05-2017
MTB Lab Video Training

03-01-2017
Bent u er klaar voor in 2017?

Super klantvriendelijk, voelde direct dat het met het evenement goed zou komen.

Het waren top activiteiten, iedereen heeft zich enorm vermaakt en het team was ook bijzonder leuk. Complimenten daarvoor.

Ik ben helemaal tevreden, hoorde ook alleen maar positieve verhalen uit het bedrijf en tijdens de activiteiten werd er veel gelachen dus dat is helemaal goed natuurlijk!
Bedankt!

Mecal, Samenwerkingszeskamp