kennisquiz

Quiz Time


Activiteiten > De nieuwste activiteiten & uitjes > Quiz Time <
Offerte aanvragen
De nieuwste activiteiten & uitjes

Drukknop met vuist

Entertainment dat geschikt is voor elk kennisniveau en voor alle leeftijden.

Waarom een QUIZ?
Het biedt een uitstekende mogelijkheid om personen met diverse interesses, kennisniveaus en leeftijden bezig te laten zijn met dezelfde uitdagende activiteit. Als dit dan bovendien kan plaatsvinden in een ontspannen sfeer, zorgt dit gegarandeerd voor veel gezelligheid, spanning en humor.

Werkwijze
De deelnemers worden verdeeld in teams. Behalve een grote drukknop, krijgt ieder team antwoordformulieren voor de groepsopdrachten. De quizmaster vertoont op een beamerscherm films, geluidsfragmenten, vragen en opdrachten die voorzien zijn van beeld en geluid. De onderwerpen zijn zeer uiteenlopend van muziek tot sport, van algemene kennis tot humor, van film tot reclame, van puzzels tot cabaret etc.

Behalve vragen en opdrachten die met behulp van de drukknoppen moeten worden beantwoord, zijn er ook diverse andere interactieve spelonderdelen die als team worden gespeeld.

Duur
Het programma duurt ca. 2 uur.

Locatie
Dit programma kan op iedere gewenste locatie worden uitgevoerd.

Kostenindicatie
De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte en de locatie waar het dient plaats te vinden.

Offerte aanvragen
19-05-2017
MTB Lab Video Training

03-01-2017
Bent u er klaar voor in 2017?

Onze klant vond alles geweldig!! Pak van mijn hart.... In totaliteit een geslaagde dag, mede door Centipede, zeker voor herhaling vatbaar!

Villa Ruimzicht