ipad

iPad Challenge


Activiteiten > De nieuwste activiteiten & uitjes > iPad Challenge <
Offerte aanvragen
De nieuwste activiteiten & uitjes

ipad challenge

De iPad Challenge is een interactieve game waarbij groepjes  worden uitgedaagd om tegen elkaar te strijden. De bijna onbegrensde mogelijkheden van de iPad spelen hierbij een hoofdrol. De iPad wordt gebruikt om te navigeren door het speelveld, foto en video opdrachten worden met de iPad uitgevoerd en via internet verstuurd naar de instructeur. Via Messengers kunnen de groepen onderling communiceren om elkaar te helpen, of juist niet. Op internet kunnen wetenswaardigheden  worden opgezocht.

Posten op Facebook en Twitter kan elke groep weer extra punten opleveren. Verborgen QR codes kunnen met de iPad worden opgespoord en gelezen. De mogelijkheden van de  iPad Challenge zijn eindeloos. Daarnaast wordt er een beroep gedaan op de creativiteit, behendigheid en intelligentie van de deelnemers. Tijdens de iPad Challenge dien je gebruik te maken van de individuele capaciteiten van de deelnemers die gezamenlijk de groep naar de winst van de Challenge kunnen leiden.

Prijs op aanvraag, afhankelijk van de groepsgrootte en locatie.

Offerte aanvragen
19-05-2017
MTB Lab Video Training

03-01-2017
Bent u er klaar voor in 2017?

Super lekker dat je als commissie de leiding (heel goed!) over kunt geven aan Centipede! Dat zorgde ervoor dat iedereen een hele leuke, gezellige, ingespannen ontspannen middag had!

Eben- Haezerschool