Meisjes

De Jongens tegen de Meisjes


Activiteiten > De nieuwste activiteiten & uitjes > De Jongens tegen de Meisjes <
Offerte aanvragen
De nieuwste activiteiten & uitjes

Jongens tegen de Meisjes

De Jongens Tegen De Meisjes is het humoristisch en hilarisch quizprogramma bekend van TV waarin teams een fiks aantal vragen, stellingen, dilemma’s en hilarische opdrachten voorgeschoteld krijgen.

Tijdens dit programma kunt u eindelijk eens eerlijk zijn tegen uw collega’s en/of vrienden en zeggen wat u van de andere sekse vindt. Tijdens de spellen die worden gespeeld, moeten de dames en heren zich inleven in de belevingswereld van de andere sekse, om erachter te komen hoeveel ze eigenlijk van elkaar weten.

Menigeen herkent zich tijdens deze activiteit als er gesproken wordt over wie er het beste kan koken of wie er nou echt goed is in Multi-tasken. De Jongens of de Meisjes!

Durft u de verschillen onder ogen te zien?
De mannen en de vrouwen worden verdeeld in teams, een vrouwen en mannen team!
De vragen worden gesteld door onze professionele quizmaster zonder enige vooroordelen of voorbedachte rade. Alles gaat eerlijk zolang er maar fair en niet onder de gordel wordt gespeeld!

Wie zijn de winnaars van deze dag? Wie weet er het meest over het andere geslacht? De mannen of de vrouwen?

Duur: circa 1,5 uur

Prijs op aanvraag, afhankelijk van groepsgrootte en locatie.

Offerte aanvragen
19-05-2017
MTB Lab Video Training

03-01-2017
Bent u er klaar voor in 2017?

Het evenement wat wij gehad hebben is zo goed bevallen dat wij in de toekomst zeker weer zaken met Centipede zouden doen. Er werd goed meegedacht met het verzinnen van de juiste invulling voor het bedrijfsuitje en de locatie. Ook de contacten waren goed. Ik heb alleen maar positieve reacties gehad van collega's. Complimenten! Ook voor degene die de workshops hebben gegeven en wie weet tot volgend jaar.

Rabobank Gorinchem