Wipe-out

Wipe Bouncing Zeskamp


Activiteiten > De nieuwste activiteiten & uitjes > Wipe Bouncing Zeskamp <
Offerte aanvragen
De nieuwste activiteiten & uitjes

Wipe Bouncing Zeskamp

Ben je opzoek naar een teambuilding met net even wat meer spanning en uitdaging? Met de Wipe Bouncing Zeskamp van Centipede Events ben je verzekerd van het “echte werk”! Met activiteiten bekend van TV belooft dit een uitje te worden waar nog lang over na gesproken wordt. Succes is gegarandeerd!

Je wordt welkom geheten door onze professionele instructeur welke een pittige warming-up verzorgt. Vervolgens schieten fel gekleurde shirts voorbij op het Bounce Off parcours en worden moeilijke obstakels overwonnen op de hindernisbaan. Alles draait om behendigheid en doorzettingsvermogen.

Tussen de spelen door vindt een pauze plaats waarna met herwonnen energie het tweede deel van de Wipe Bouncing Zeskamp begint. Zijn er mensen in het gezelschap die niet aan de activiteiten kunnen deelnemen, dan worden zij benoemd tot teamcaptain of leveren zij een bijdrage aan de jurering.

Programma
De Wipe Bouncing Zeskamp bestaat uit het Bounce-Off parcours (bekend van TV), twee grote activiteiten en drie kleine activiteiten, welke naar eigen wens zijn samen te stellen.

Duur

Circa 3 uur

Kostenindicatie
De prijs van dit uitje is afhankelijk van de groepsgrootte en de locatie waar het plaatsvindt.

Locatie

De Wipe Bouncing Zeskamp is in overleg op iedere gewenste locatie in Nederland uit te voeren.

Tip: Het programma is uit te breiden met een lunch en/of diner en kan indien gewenst ook op uw eigen locatie worden uitgevoerd.
Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen
19-05-2017
MTB Lab Video Training

03-01-2017
Bent u er klaar voor in 2017?

De begeleiding van Centipede was enthousiast en professioneel. Veiligheid hoog in het vaandel maar wel op een leuke manier. Kortom, we hebben een prima dag gehad!

Edmond Research & Development B.V.