EK voetbal bedrijfsuitje

Het ultieme Voetbal Uitje


Activiteiten > Programma's > Het ultieme Voetbal Uitje <
Offerte aanvragen
Programma's

Bedrijfsuitje voetbal

Wie houdt er nu niet van voetbal? En vooral wie houdt er niet van het oranje gevoel? Speciaal voor jullie hebben wij daarom een fantastisch oranje voetbal arrangement voor jullie klaarliggen…

 

Een arrangement waarbij ontspanning, enthousiasme en uiteraard het oer Hollandse doorzettingsvermogen aan bod komen. Creëer alvast de oranje koorts, stap letterlijk over grenzen en laat de brullende leeuw in jezelf los!

 

Het programma
Verplaats jezelf in de echte profs met een potje voetbal. Als één van de spelers van het levensgrote tafelvoetbalspel vertegenwoordig jij met je team de Nederlandse eer.  

 

 

Daarna verplaatsen jullie je met enorme voetballen het hele team over de grens om onze jongens naar een overwinning te juichen. Test je voetbalbeen met de Shoot Out.

 

Uiteraard moet je ook leren hoe je gezamenlijk je “geblesseerde” collega veilig naar de kleedkamer kan brengen door middel van de brancardrace.

 

Wie heeft er de best getrainde benen en kan er het langst blijven staan op de “platte” bal van de rodeo. 

 

 

De sterkste oranje fan wordt op ludieke wijze geëerd. Een ware huldiging vindt plaats en uiteraard wordt de volume productie van de fans hier alvast getest!

 

Locatie
Dit arrangement is in overleg op ieder gewenste locatie in Nederland uit te voeren, ook uw eigen (bedrijfs)locatie. Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Prijs
Bovengenoemd voetbal programma bieden wij aan als pakketprijs exclusief 21% btw voor:

 

21 - 30 personen                    875,00

31 - 40 personen                    950,50      

41 - 50 personen                € 1.025,00

> 50 Op aanvraag              

 

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief reiskosten van € 0,45 exclusief 21% btw per kilometer.

 

Tip! Het voetbalarrangement is ideaal te combineren met een activiteit op uw eigen locatie, bijvoorbeeld met een barbecue.

Offerte aanvragen
19-05-2017
MTB Lab Video Training

03-01-2017
Bent u er klaar voor in 2017?

De begeleider is zeer professioneel en sympathiek. Ik zou bij een volgend evenement zeker weer zaken doen met Centipede. Heb nu 3 keer met Centipede samengewerkt en altijd tot volle tevredenheid.

Radboud into Languages