Olympic Games

Olympische Spelen


Activiteiten > Programma's > Olympische Spelen <
Offerte aanvragen
Programma's

Olympische Spelen Bedrijfsuitje

2012 is het jaar van de Olympische Spelen in Londen. Natuurlijk gaan we dit met z’n allen weer volgen en supporten we ‘onze’ sporters op de weg naar zoveel mogelijk gouden plakken. Heel spannend allemaal maar wat is er nou leuker dan zelf meedoen? Centipede Events nodigt u uit voor uw eigen Olympische Spelen!

De groep wordt in verschillende teams verdeeld en ieder team vertegenwoordigt een land naar keuze. Uiteraard wordt de dag gestart met een openingsceremonie waarbij het Olympisch vuur aangestoken wordt.

De onderdelen zijn verdeeld in vijf blokken, te noemen:
• Blauwe ring - Atletiek
• Zwarte ring - Teamsporten
• Rode ring - Moderne Vijfkamp
• Gele ring - Gevechten
• Groene ring - (Fun) Triatlon

Olympische Spelen

Als alle onderdelen gespeeld zijn start het finalespel, waarna het snel duidelijk is welk team gewonnen heeft en de gouden plak in ontvangst mag nemen. De dag wordt afgesloten met een prijsuitreiking vol ludieke anekdotes.

Optioneel
Wat is er nou leuker dan deze sportieve dag af te sluiten met een welbekende Holland Heineken House party? Compleet met hapjes, drankjes, gezellige muziek en misschien wel een optreden van een bekende Nederlandse (look-a-like) artiest…

Duur:

Circa 3,5 uur

Locatie:

Dit programma kan, in overleg, op iedere gewenste locatie uitgevoerd worden. Informeer naar onze mogelijkheden.

Offerte aanvragen
19-05-2017
MTB Lab Video Training

03-01-2017
Bent u er klaar voor in 2017?

Centipede kwam met goede oplossingen toen bleek dat de buitenactiviteiten naar binnen moesten worden gebracht ivm het weer. Bedankt!

Enexis