Stadstocht

Durven, denken, doen


Activiteiten > Stadswandelingen > Durven, denken, doen <
Offerte aanvragen
Stadswandelingen

DURVEN, DENKEN EN DOEN
Gpsspel met uitdagingen. Durven, Denken en Doen is spannend, sportief en interactief uitje. Strijd met je team en overwin de hindernissen en handicaps. En wordt winnaar van Durven Denken en Doen.

VEROVER DE STAD
Durven, Denken en Doen. Is een Teamtrail  met als hoofddoel “Verover de stad” zo snel mogelijk en overwin met uw team de hindernissen en handicaps gedurende de route. Tijdens de trail zult u gebruik moeten maken van de kwaliteiten die je als team in huis hebt, creativiteit, durf, lef, doorzettingskracht, samenwerken, communicatie en onder tijdsdruk presteren.

DE ROUTE
Gaan wij Links of gaan we rechtdoor…..Met behulp van uw eigen Smartphone (global position system) bepaalt u zelf de route naar alle waypoints . Bij deze waypoints appt u de juiste code met behulp van de gratis Game App. Is de code goed dan ontvangt u een vraag!

DURVEN
Durf jij? Pak Jij of……Elk teamlid krijgt een vignet op zijn lichaam, deze wordt zichtbaar gedragen op je rug. Bewaak dit vignet goed want het kan gestolen worden door andere teams. Het vignet kan niet gestolen worden als de groep elkaar beet heeft in een gesloten cirkel.

DENKEN
Denk Mee!!  Kraak de Breinbrekers. Ieder team krijgt een boekje met tiental rekenkundig en taalkundige breinbrekers. Los zoveel mogelijk problemen op! Stuur de antwoorden in via De App.

DOEN
Doen we het of doen we niet….. Het Team wordt uitgedaagd om een tweetal fysieke groepsopdrachten te voltooien.

Dit programma kan in de volgende steden worden uitgevoerd: Nijmegen, Arnhem, Den Bosch, Eindhoven, Venlo, Doetinchem, Deventer en Apeldoorn.

Uiteraard is het ook mogelijk om een programma in uw omgeving op maat te maken. 

Duur: 2 - 2,5 uur

Offerte aanvragen
19-05-2017
MTB Lab Video Training

03-01-2017
Bent u er klaar voor in 2017?

Het Centipede gebeuren was fantastisch! De begeleiding heeft een 10! Super relaxed, helemaal gaaf.

Vrijgezellenuitje Maurice Rebel