Stadstocht

De Kunstroof


Activiteiten > Stadswandelingen > De Kunstroof <
Offerte aanvragen
Stadswandelingen

De kunstroof is een interactief spel.  De opdracht luidt: Wie vindt  de gestolen kunstschatten?
In een kunstatelier is paniek uitgebroken. Er heeft een inbraak plaatsgevonden en één van de belangrijkste kunstwerken is verdwenen. Niet alleen de kunstenaar zelf is ten einde raad, ook de hoofdcommissaris van de lokale politie zit met de handen in het haar. Een groot aantal rechercheurs is zonder enig resultaat op de zaak gezet.

De opdracht is eenvoudig: vind zo snel mogelijk de gestolen kunstschatten. Het is inmiddels bekend dat de inbreker(s) aanwijzingen in de stad gebruiken om zelf de verstopplaats te onthouden. Deze aanwijzingen kunnen je misschien helpen bij het vinden van de verstopplaats. Vind een aanwijzing of los een raadsel op en ontvang een letter. Deze letters vormen een naam van de inbreker(s) bij het kunstatelier. De naam van de inbreker(s) is jullie toegang tot de vindplaats van de gestolen kunst.
Lukt het jullie om op tijd de kunst schatten te vinden? Het team dat de meeste aanwijzingen vind en raadsels oplost, de naam van de inbreker(s) kraakt en als eerste de kunst schatten terug vindt, is de winnaar van het spel.
Alle spelmaterialen worden door Centipede Events geleverd. U dient zelf per team voor minimaal 1 smartphone te zorgen.

Dit programma kan in de volgende steden worden uitgevoerd: Nijmegen, Arnhem, Den Bosch, Eindhoven, Venlo, Doetinchem, Deventer en Apeldoorn.

Uiteraard is het ook mogelijk om een programma in uw omgeving op maat te maken. 

Duur: 2 - 2,5 uur

 

Offerte aanvragen
19-05-2017
MTB Lab Video Training

03-01-2017
Bent u er klaar voor in 2017?

Heel erg bedankt voor de prettige samenwerking en we zullen jullie bedrijf onthouden.

Boerderij de Huydecoper