Moordzaak

Het Moordmysterie


Activiteiten > Stadswandelingen > Het Moordmysterie <
Offerte aanvragen
Stadswandelingen

Op het politiebureau is paniek uitgebroken. Bewijsstuk nummer 1 van de moordzaak, het moordwapen, is verdwenen. Zonder moordwapen geen bewijs, zonder bewijs geen veroordeling. Niet alleen de hoofdcommissaris is ten einde raad, de geplande rechtszaak kan nu geen doorgang vinden. Een groot aantal rechercheurs is zonder enig resultaat op de zaak gezet.

De opdracht is eenvoudig: vind zo snel mogelijk het moordwapen. Een aanwijzing over de vindplaats van het moordwapen helpt je daarbij. Op verschillende plekken in de stad zijn moorddadige raadsels verborgen. Los een raadsel op en ontvang een letter. Deze letters vormen een naam van de dader van de moordzaak. De naam van de dader is jullie toegang tot de vindplaats van het moordwapen.
Is jouw team in staat om de moorddadige raadsels te kraken? Lukt het jullie om op tijd het moordwapen te vinden? Het team dat de meeste raadsels oplost, de naam van de dader kraakt en als eerste het moordwapen vindt, is de winnaar van het spel.

Dit programma kan in de volgende steden worden uitgevoerd: Nijmegen, Arnhem, Den Bosch, Eindhoven, Venlo, Doetinchem, Deventer en Apeldoorn.

Uiteraard is het ook mogelijk om een programma in uw omgeving op maat te maken. 

Duur: 2 - 2,5 uur

Offerte aanvragen
19-05-2017
MTB Lab Video Training

03-01-2017
Bent u er klaar voor in 2017?

Bedankt voor het bezorgen van de attracties en goede dienstverlening van jullie medewerker (chauffeur) Tot de volgende keer.

Oranjecomite Arkel